Tietoja tilauksesta

Kaspersky VPN:n tilaus tarkoittaa oikeuden ostamista sovelluksen käyttöön tiettyjen parametrien mukaisesti (esimerkiksi tilauksen vanhenemispäivä, laitteiden määrä). Voit tilata Kaspersky VPN -tilauksen palveluntarjoajalta (esimerkiksi Google Play tai App Store).

Voit hallita tilaustasi henkilökohtaisen tilisivusi kautta palveluntarjoajan verkkosivustolla (esimerkiksi Apple-tili tai Google-tili).

Voit käyttää Kaspersky VPN:n rajatonta versiota ilmaiseksi ennen tilauksen ostamista. Kaspersky VPN:n kokeiluversio toimii lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso päättyy, tilauksesta veloitetaan maksu. Jos et halua käyttää Kaspersky VPN:ää, sinun on peruutettava tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Tilaus voidaan uusia automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattisesti uusittu tilaus uusitaan automaattisesti jokaisen tilausjakson päätteeksi, kunnes peruutat tilauksen. Manuaalisesti uusittu tilaus on uusittava jokaisen tilausjakson päätteeksi. Kun Kaspersky VPN -tilauksesi päättyy, sinulle voidaan tarjota vapaajakso, jonka aikana voit jatkaa sovelluksen käyttöä ilman rajoituksia. Jos et uusi tilaustasi vapaajakson loppuun mennessä, sovellus vaihtuu ilmaisversioon. Voit vaihtaa takaisin rajattomaan versioon ostamalla uuden tilauksen.

Huomautus: Ilmaisversion saatavuus määräytyy alueen mukaan.

Tärkeää: Kaspersky VPN:n tilaaminen ei peruuta muita tilauksiasi, jotka sisältävät Kaspersky VPN:n. Vältä lisämaksut varmistamalla, että olet peruuttanut tai poistanut käytöstä automaattisen uusimisen tilauksille, joita et tarvitse.

Peruuta Kaspersky VPN:n tilaus tai vaihda manuaaliseen uusimiseen:

1. Siirry omalle tilisivullesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.
  2. Tarkista, onko sinulla aktiivisia tilauksia, joihin sisältyy Kaspersky VPN.
  3. Peruuta tai poista käytöstä tarpeettomien tilausten automaattinen uusiminen.